Bruiloft Dj * Spetterende Trouwfeesten * Dj Huwelijk - DJ Trouwfeest

Published Apr 04, 22
7 min read

Trouwfeest Dj Prijs - 30 Jaar Ervaring Als Feest Dj - DJ Trouwfeest

Of je nu een verjaardag, een housewarming of een babyborrel plant, een feest organiseren vraagt altijd enige voorbereiding. Schrik om iets te vergeten? Wij helpen je graag verder. First things first, Een feest begint bij de uitnodiging. Wil je iedereen persoonlijk uitnodigen? Dat kan maar maak het jezelf niet te moeilijk - DJ Feest - DJ oost vlaanderen.

Liever simpel en eenvoudig? Maak dan een Facebook-event aan. Hou er wel rekening mee dat niet iedereen Facebook heeft. Wat je zeker moet vermelden op je uitnodiging? De locatie en het uur wanneer je gasten verwacht worden, al dan niet een dresscode en eventueel een cadeautip. Werk met een thema, Ga je voor een themafeestje? Altijd leuk maar welk thema kies je dan? Online vind je heel wat inspiratie om je gepersonaliseerd thema te kiezen! Vervolgens kunnen alle voorbereidingen matchen met je thema, het zal een echte basis worden voor de keuze van je decoratie, uitnodiging, hapjes en drank enz.



Vraag op voorhand enkele mensen om je te helpen gedurende de voorbereidingen van het feest en op de dag zelf. Catering, Ga je zelf catering voorzien of doe je beroep op een externe cateraar? Bekijk hier ons aanbod van cateraars. Mag het wat minder stijf? Wat dacht je dan van een foodtruck? Hier vind je alvast wat inspiratie terug (DJ Feest - DJ oost vlaanderen).

Zo heb jij je handen vrij en kan iedereen nemen wat hij of zij wil. Zijn er ook kindjes aanwezig op het feest? Dan kan je altijd een sapjesbar creeëren, zodat zij zich hier naar hartenlust kunnen bedienen. Music maestro, De juiste sfeer wordt mede bepaald door de muziek. Dit kan je doen door te werken met een DJ of je kan zelf een eigen playlist samenstellen via Spotify en laten afspelen gedurende de dag.

Je hebt net een nieuw paleis(je) en die blijdschap wil je delen. DJ Feest - DJ oost vlaanderen. Hoe doe je dat beter dan met een housewarming?! Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om even showen hoe mooi het is geworden… Laat het feestje maar beginnen: 5 tips voor een geslaagde housewarming. Wie nodig je uit? Het liefst zou je een geweldig nieuw huis aan de hele wereld laten zien.

Het ideale aan een housewarming is dat je iedereen tegelijkertijd het huis kan laten zien. Dat scheelt een hoop in eventuele latere bezoekjes. Nodig vrienden en familie uit, en eventueel collega’s met wie je het goed kunt vinden. Maar vergeet ook zeker niet de nieuwe buren. Een housewarming is het perfecte moment om de buren beter te leren kennen.

Nodig je alleen directe buren uit of een groter deel van de buurt? Als je die uitnodigingen verstuurt, is het wel zo handig dit tegelijkertijd te doen met het verhuisbericht. En je kunt de berichten natuurlijk mailen, maar een speciaal housewarmingkaartje versturen is wél zo leuk. Het maakt het net iets specialer - DJ Feest - DJ oost vlaanderen.

Maar hier wil je niet de hele dag of avond aan kwijt zijn. Geef dus niet aan elk bezoek dat binnendruppelt een aparte rondleiding, maar wacht tot de groep wat groter is. Splits deze bij zeer grote groepen in tweeën. Zo kun je eerst de ene groep rondleiden en daarna de andere.

dj trouwfeest west-vlaanderen

Jij de eerste groep en je partner, goede vriend of familielid de volgende. Alles aan kanten Als je een nieuw huis showt, moet alles piekfijn in orde zijn. Je wilt namelijk wel een goede indruk geven. Zeker als mensen een rondleiding door het hele huis verwachten. dj trouwfeest antwerpen. Een housewarming organiseren doe je dan ook op het moment dat echt alles klaar is en de verhuisdozen uit het zicht zijn.

Dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Om nieuwe meubels te beschermen kun je tafelkleden inzetten of een plaid over de bank gooien. Dat kan er nog leuk uit zien ook! Vergeet ook niet om viltjes onder meubels te plakken. Zo voorkom je krassen op de vloer van schuivende meubels. DJ Feest - DJ oost vlaanderen.

Onmisbaar op feestjes Wat is een feestje zonder hapjes en drankjes? Die mogen dus ook echt niet ontbreken op de housewarming (DJ Feest - DJ oost vlaanderen). Zorg ervoor dat alles van tevoren is voorbereid en stal hapjes alvast uit. Zo ben je niet het hele feest in de keuken te vinden. Hoe mooi die ook is… Ook een welkomstdrankje is leuk tijdens een housewarming.

Om het makkelijk te maken voor jezelf kun je ervoor zorgen dat de gasten zichzelf kunnen bedienen. Zorg voor een tafel met voldoende glazen, drankjes en hapjes. Gekoelde dranken kun je wegzetten in een ijsemmer. Of laat gasten het gewoon uit de koelkast pakken. Dan voelen ze zich meteen thuis in jouw nieuwe huis! Net dat beetje extra Voor extra feestelijkheid kun je de boel versieren.

Een feestelijke touch is leuk, maar draai er niet te ver in door (DJ Feest - DJ oost vlaanderen). Door de slingers heen moeten het huis en jouw stijl nog wel duidelijk te zien zijn. Dat is namelijk een van de redenen dat mensen naar een housewarming komen. Ook muziek is een fijne sfeermaker op feestjes.

Het is wel zo fijn als je elkaar nog kunt verstaan. Mocht er later op de dag nog een dansje worden gewaagd, dan mag het volume natuurlijk wel omhoog.

Maar wil je alleen een stevige inclusief een licht/geluidssysteem en statafels? Ook dat kan! Zo'n tent kun je zelf natuurlijk ook overal huren en opbouwen! Maar ja, wanneer je dat nog nooit gedaan hebt zou dat toch nog wel eens flink kunnen tegenvallen (DJ Feest - DJ oost vlaanderen). Daarom doen wij het opbouwen en afbouwen van de tent en apparatuur.

Jij kunt gewoon genieten van je feest en je bezig houden met de leuke dingen - DJ Feest - DJ oost vlaanderen. Thuis-Feest doet de rest! Maar in de meeste gevallen verzorgen wij jouw feest thuis compleet met dj, (mini)verlichte dansvloer, aankleding, drank, glazen, bbq, hapjes, bar en bediening! Zowel binnen als buiten, en dat alles voor een prijs waar je het zelf eigenlijk niet voor kunt doen.

Dj Bruiloft Prijzen - Wat Kost Een Bruiloft Dj? - Dj's 4 Party - DJ Trouwfeest

Een inspirerend congres, een personeelsfeest, een bedrijfsevenement of een trouwfeest: een evenement organiseren we allemaal wel eens (DJ Feest - DJ oost vlaanderen). HEt kan een klein verjaardagsfeest zijn of een groot zakelijk evenement. Wat het ook is: maak het onvergetelijk. Het is geweldig om op een geslaagd evenement terug te kijken. We delen graag onze tips om je hierbij te helpen.

Kies de juiste hulp en zorg voor een goede planning. Maak een draaiboek en checklist van wat er allemaal voor het evenement moet gebeuren en ook van wat er op het evenement zelf zal gebeuren. Het is dan mogelijk om te gaan genieten van een geweldig feest. Het is heerlijk om alles zelf te doen.

Tevens scheelt het je een groot deel van het budget wat naar een evenementenbureau gaat - DJ Feest - DJ oost vlaanderen. Een evenementenbureau Wanneer er voldoende budget aanwezig is, is het slim om een specialist in te schakelen. Helemaal wanneer het gaat om een zakelijk event. Laat je de zorgen uit handen nemen door een vakman of vakvrouw in te huren.



Ook dan is het slim om een draaiboek te hebben. De juiste locatie Voor een geslaagd event is het belangrijk om een goede locatie te vinden. Het is belangrijk om een locatie te kiezen die bij de gasten past. Wanneer het erg zakelijk is dan weet je dat het wat luxer mag.

Een foodtruck of cateraar? Kies op het event een goede catering. Het kan een foodtruck zijn of goede cateraar. Het is afhankelijk van de wensen en eisen. Door de juiste invulling te geven aan het eten en drinken heb je 50 procent van het succes van het event al afgedekt. dj voor trouwfeest.

Een spreker Als er meerdere sprekers gezocht worden voor een evenement dan is het goed om een sprekersbureau in te schakelen. Ze kunnen vaak een mooie mix maken van de verschillende sprekers die ze vertegenwoordigen. Soms is het dan ook mogelijk om een korting af te dingen. De sprekers en eventueel ook een dagvoorzitter kan dan het hele programma vullen.



Boek je DJ trouwfeest huer bij De Trouwfeest DJ

Address: Camberg 15 Ninoe
Phone: 0495/21 45 83
Email: info@djtom.be
dj trouwfeest

Foto en video Om alles mooi vast te leggen is het handig en goed om een fotograaf in te huren (DJ Feest - DJ oost vlaanderen). De foto’s kunnen helpen om het evenement het jaar erna mee te promoten en te pushen. Het is ook goed om een after video te maken en te delen. Het is de warming up voor het jaar erna.



De echte die hard fans zullen zich direct aanmelden om het jaar erna niet te missen.

Navigation

Home

Latest Posts

Verwarming Mobilhome

Published Mar 16, 23
4 min read

Waar Naartoe Met Mobilhome

Published Mar 01, 23
10 min read

Wat Heb Je Nodig Om Je Auto Te Verkopen

Published Feb 20, 23
10 min read